Bröllopskoordinator

jasmin@wedsbyj.se

Hornsbergsvägen 22

112 15 Stockholm

Tel: 070 575 21 51 

  • WEDS

WEDS

Uppdaterad: 15 dec 2019


Välkommen hit. Det här är ett personligt forum där jag bjuder in till att följa min resa - som bröllopskoordinator, egenföretagare och mamma. Jag hoppas att ni ska vilja följa mig och resan med mitt älskade WEDS.


Följ med bakom kulisserna i processen att planera ett bröllop, stilla klädångesten med hjälp av guiden som reder ut klädkoder, inspireras till att starta eget företag genom min steg-för-steg-guide och ta del av tankar kring att bolla en heltidsanställning som projektledare, ett företag och ett helhjärtat föräldraskap. Stay tuned.

Om ni har önskemål eller uppslag om vad ni önskar ta del av här får ni jättegärna maila mig jasmin@wedsbyj.se.13 visningar
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Facebook Icon